Hellwill - mitt kanske? lite annorlunda liv...

En blogg om mitt kanske? lite annorlunda liv. Ett liv med 3 olika reumatiska diagnoser, utmattningssyndrom, GAD, bipolär2, fobisk och och osjälvständig personlighetsstörning... Vad rör sig eg i huvudet på en "sån"

Hur?

Hur ska jag orka? Ångesten, sorgen, förtvivlan, ensamheten och hopplösheten äter upp mig!
 
Jag lags in för 3 månader sen efter att ha jobbat med att hålla mig ovanför ytan hela hösten... Medicinhöjning och tid att landa var det jag behövde då.
Sen, ca en månad senare när jag sakta börjat jobba mig tillbaka, blir jag sparkad på och hotad att även bli nersparkad av en patient.. kraschar igen. Ingen direkt hjälp att tala om..
Börjar så smått klättra upp igen och hittar en patient som är minuten ifrån döden... kraschar igen. Ingen direkt hjälp att tala om..
Klättrar en liiiten bit upp igen och då kommer det jag försökt hålla för mig själv, tills jag skulle bli utskriven, upp till ytan och drar ner mig i en jättejobbig ångest... Att en personal har "stött" på mig... Har nu tagit upp detta med en del av personalen, läkarna  och även verksamhetsansvarig... Efter ett tag så berättar han att han tagit upp detta med den berörda personalen, han förstod och nu var allt lugnt.... Vadå lugnt??? Jag då? Det är inte lugnt i mig! 
Nu jobbar han inatt igen och ångsten växer... jag står helt jävla själv i den här situationen! Ja, jo visst vet en del av personalen om det här men dom kan/får ju inte göra nåt. 
Har nyligen bytt medicin, trappat ner den gamla och börjat trappa upp den nya.. är inte uppe i full dos än och det påverkar ju såklart måendet, jag är så jäkla ostabil ett ord och jag exploderar lr imploderar, en tanke och jag bryter ihop... 
Jag är såå trött! Jag vet int var jag ska hitta en tråd att börja dra mig upp längs, finns den överhuvudtaget? Är det meningen att jag inte ska hitta den mer? Har jag levt mitt liv färdigt nu?